Bas Muijs maakt opnieuw een comeback in GTST
Bron: RTL

Bas Muijs maakt opnieuw een comeback in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Acteur Bas Muijs is binnenkort weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij kruipt opnieuw in de huid van Stefano Sanders, de vader van Lucas (Ferry Doedens). Lucas staat op het punt om te ‘trouwen’ met Tiffy (Cecilia Adorée). Daar moet zijn vader natuurlijk wel bij zijn. Hoe zal Lucas daarop reageren?

Stefano keerde in 2014 ook al even terug naar Meerdijk. Lucas stond toen op punt om te trouwen met Menno (Dave Mantel). Hij wist niet dat zijn vader erbij zou zijn, laat staan dat hij de twee zou trouwen. Na het huwelijk vertrok Stefano weer naar Amerika. 

Voor hoelang Stefano in Meerdijk blijft is nog niet bekend. Wie weet blijft hij om Janine te ondersteunen. Zij kan iedere steun meer dan gebruiken. Haar tumor in de borst is gegroeid, ondanks de chemo. Zij wil een borstoperatie ondergaan. 

Naast het huwelijk is het voor Stefano ook de kans om zijn kleinzoon, Wolf, te ontmoeten. Het is voor de eerste keer dat Stefano opa is geworden. Hoe zal hij daar mee omgaan? Tiffy is vooral bezorgd over haar ‘schoonvader’. Staat hij wel werkelijk achter het plan van zijn zoon?

Het is overigens wel een leegloop in Meerdijk. Nadat Kimberly, Rover, Lana en Bobby vertrokken, kwam daar vandaag Sjors ook nog eens bij. Dinsdag werd bekend dat actrice Melissa Drost stopt met de rol van Sjors Langeveld. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.