Extra uitzending Op1 vanwege coronavirus
Bron: NPO

Extra uitzending Op1 vanwege coronavirus

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De talkshow Op1 komt vanavond met een ingelaste uitzending. Op1 gaat de komende weken zes keer per week uitzenden, van zondag tot en met vrijdag. Door Op1 komt Studio Voetbal vanavond te vervallen. De voetbaltalkshow zou vanavond gaan over de gevolgen van corona op de voetbalwereld. De NPO maakt later vanavond de gasten en uitzendtijdstip bekend.

Het kabinet maakte vandaag bekend dat per maandag 16 maart alle scholen, horeca en sportclubs in Nederland gaan sluiten. Eerder maakte ze bekend dat evenementen met meer dan 100 mensen worden afgelast.

Tv-programma's moeten het tot en met 6 april doen zonder publiek in de studio's of mogen er niet meer dan 100 mensen tegelijk uitnodigen. Vanavond maken verschillende programma's extra uitzendingen vanwege het coronavirus.

De ingelast uitzending van Op1 is zondagavond om 22.30 uur te zien op NPO1. De presentatie is in handen van Charles Groenhuijsen en Sander Schimmelpenninck. 
Vanavond in Op1 viroloog Ab Osterhaus, politiek commentator Joost Vullings, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Robér Willemsen en voorzitter Algemene Vereniging Schoolleiders Petra van Haren.