Liefdesavontuur Gaby Blaaser vanaf mei bij Videoland
Bron: Videoland

Liefdesavontuur Gaby Blaaser vanaf mei bij Videoland

Geschreven door Pieter Jongsma

De Nederlandse versie van Bachelorette met Gaby Blaaser is vanaf 20 mei te zien bij Videoland. Na een roerig liefdesleven weet de actrice en influencer precies wat ze zoekt in een partner en is ze helemaal klaar voor de volgende stap: zich openstellen voor de liefde in één van de grootste Internationale datingshows van dit moment.

Tijdens dates en activiteiten leert ze de kandidaten steeds beter kennen. Wekelijks stuurt Gaby iemand naar huis, daarbij krijgt ze hulp van presentator Rick Brandsteder. 

Gaby Blaaser over haar romantische avontuur: “Het aftellen kan nu eindelijk beginnen! Ik ben erg blij dat ‘De Bachelorette’ op 20 mei van start gaat bij Videoland, zodat iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij heeft uitgepakt. Deze bijzondere vorm van ‘daten’ heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen; de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates.. het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven”

De Bachelorette is een populaire datingshow die sinds 2003 in elf landen te zien is. Het programma was onder andere te zien in Amerika, Finland, Japan, Duitsland en Zwitserland.