Voormalig HvNL-gezicht Selma van Dijk te zien in De Slimste Mens

Voormalig HvNL-gezicht Selma van Dijk te zien in De Slimste Mens

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Over twee weken gaat De Slimste Mens weer van start. Onder andere Selma van Dijk zal één van de kandidaten zijn. De voormalige Hart van Nederland presentatrice maakte het nieuws zelf bekend via Twitter. Ze was blij om het nieuws eindelijk met de rest van Nederland te delen. Wanneer ze op televisie te zien is, is nog niet bekend. 

Wel staat vast wie er in de eerste aflevering te zien zijn. Zangeres Shirma Raus neemt het op tegen Gijs Rademaker en Bart Vriends. Zij zullen proberen om zo lang mogelijk in het spel te blijven. Want er kan er deze zomer maar één de slimste zijn. 

In het nieuwe seizoen zijn verder tv-kok Hugo Kennis, actice van Toren C Maike Meijer, NOS-nieuwslezeres Astrid Kersseboom en Monica Geuze te zien. Zij proberen allemaal om in de voetsporen van Marieke van de Zilver te treden. Zij wist namelijk de wintereditie op haar naam te zetten. 

De Slimste Mens is elk seizoen een kijkcijfersucces. De KRO-NCRV zendt de kennisquiz met een knipoog al jaren met succes uit op NPO 2. Iedere werkdag, winter of zomer, zitten er meer dan één miljoen mensen klaar. 

Wederom zal Phillip Freriks de quiz presenteren. Maarten van Rossem is weer van de partij als jurylid. De opnames werden in mei dit jaar al opgestart. Bij de opnames was geen publiek aanwezig. Het nieuwe seizoen zal er dus iets anders uit gaan zien dan de kijker gewend is. 

De Slimste Mens is vanaf 13 juli iedere werkdag te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.