Vanavond op tv: Romy Monteiro en Kees Tol vervangen M met muziekquiz
Bron: AVROTROS / Ruud Baan

Vanavond op tv: Romy Monteiro en Kees Tol vervangen M met muziekquiz

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De vooravond van NPO 1 ziet er vanaf vanavond compleet anders uit. Vanaf vanavond zullen Romy Monteiro en Kees Tol iedere werkdag om 19:00 uur de gloednieuwe spelshow De Hit Kwis presenteren. Hiermee is De Hit Kwis de zomerse vervanging van de talkshow M van Margriet van der Linden. 

In deze nieuwe muziekquiz van omroep AVROTROS nemen elke werkdag drie duo’s het tegen elkaar op. Zij moeten in verschillende rondes zoveel mogelijk nummers kunnen herkennen. Na iedere ronde valt er één kandidaten-duo af. Het duo wat als snelste haar antwoorden geeft, haalt de finale.

Het presenteren van een quiz is voor Romy gesneden koek. Zo presenteerde zij al eens De Grote Songfestivaltest samen met Jan Smit. Samen met Kees was Romy één van de deelnemers van Dance Dance Dance. Kees haalde toen de finale samen met zijn danspartner Annemarie Keizer, de vrouw van Simon.

Romy werd bij het grote publiek bekend dankzij haar deelname aan de RTL4-talentenjacht The Voice of Holland. Zij haalde de liveshows en zo startte haar televisie carrière. Zo presenteerde zij meerdere programma’s voor AVROTROS op NPO 3, maar nu maakt ze een uitstapje naar vlaggenschip NPO 1. 

De Hit Kwis is iedere werkdag om 19:00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.