Vanavond op tv: De 5 Uur Show na 22 jaar terug op de buis bij SBS6
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: De 5 Uur Show na 22 jaar terug op de buis bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Familiezender SBS6 start vanmiddag met de vernieuwde 5 Uur Show. Het praatprogramma keert na 22 jaar afwezigheid terug op televisie, nu bij SBS6. Het tv-programma was jarenlang te zien met Viola Holt en Catherine Keyl, maar de zender belooft dat het programma er nu iets anders uit gaat zien.

Journalisten Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo presenteren het vernieuwde programma. In de talkshow gaat het tweetal afwisselend aan de hand van de actualiteiten onderzoeken wat er leeft in de samenleving, door gesprekken met zowel deskundigen als betrokken mensen met een persoonlijk verhaal.

Actuele onderwerpen worden afgewisseld met aandacht voor crime, entertainment, royalty en politiek. Vanavond is in de allereerste uitzending oud-presentatrice Catherine Keyl de daggast. De 5 Uur Show werkt ook samen met Hart van Nederland voor de dagelijkse update van het Nederlandse nieuws.

“De mix aan onderwerpen in combinatie met de actualiteit en het feit dat dit live tv is maakt het dat ik ontzettend veel zin heb om de 5 Uur Show te gaan presenteren”, vertelt Brecht, die voorheen Kassa presenteerde. “Nu kan ik, na mijn wat meer serieuze kant, ook een meer lossere kant van mezelf laten zien.”

De 5 Uur Show is vanaf vanmiddag, iedere werkdag, om 17:00 uur te zien op SBS6.