Merel Westrik verwacht geen nieuw seizoen Ladies Night
Bron: Talpa / Cornelie Tollens

Merel Westrik verwacht geen nieuw seizoen Ladies Night

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Merel Westrik verwacht niet dat er een derde seizoen van Ladies Night komt bij Net5. Dat heeft de presentatrice vrijdag laten weten op NPO Radio 1. Op de vraag of het programma terugkeert zegt ze, "Dat denk ik niet. het was wel echt een eind denk ik, ja."

Vanwege de coronacrisis is het een moeilijke tijd voor tv-zenders. Talpa voerde de afgelopen maanden een aantal bezuinigingen door. "Ik weet het niet. Het is een onzekere tijd met corona. Bij de commerciële omroepen staan de budgetten onder druk en zijn er bezuinigingen. Ik heb geen idee hoe het precies gaat."

Het tweede seizoen dat in maart afgelopen jaar van start ging trok rond de 257.000 kijkers. Talpa besloot tijdens de coronacrisis het programma eerder van de buis te halen. Het programma maakte plaats voor enkele films. Talpa laat in een reactie weten dat er nog geen besluit is genomen over een nieuw seizoen Ladies Night.

Merel Westrik maakte in 2019 de overstap van het RTL Nieuws naar Net5. Waar ze twee seizoenen Ladies Night presenteerde. Ook was Merel tijdens de coronacrisis te zien in het programma In het Hart van Nederland. Het is nog niet duidelijk wanneer Merel weer te zien is. "We hebben een rustige zomer gehad en zijn bezig met plannen voor het najaar."