Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren vernieuwde editie Temptation Island
Bron: Nick van Ormondt

Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren vernieuwde editie Temptation Island

Geschreven door Pieter Jongsma

Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan vanaf november een compleet vernieuwde editie van Temptation Island presenteren. Na het succes van Temptation Island en Temptation Island: VIPS, komt Videoland dit najaar met een compleet vernieuwde editie. 

“Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van ‘Temptation Island’ en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren." laat Monica weten. "We zitten momenteel in Italië voor opnamen en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in!”

In Temptation Island: Love or Leave is de vraag niet of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. Opnames vinden momenteel plaats in Italië.  De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. 

De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Deze keer geen verleiders maar vrijgezellen op zoek naar een serieuze relatie.

Het nieuwe Temptation Island is vanaf november te zien bij Videoland.