StukTV daagt Enzo Knol uit in jubileumeditie Het Jachtseizoen
Bron: StukTV

StukTV daagt Enzo Knol uit in jubileumeditie Het Jachtseizoen

Geschreven door Pieter Jongsma

Enzo Knol, Lil Kleine en Gaby Blaaser en Jandino Asporaat zijn onder andere te zien in het nieuwe seizoen van de serie Het Jachtseizoen. Vanaf zaterdag 31 oktober openen Giel, Thomas en Stefan de jacht en halen alles uit de kast om hun uitdagers te pakken. 

In de eerste aflevering van dit vijfde seizoen probeert Enzo Knol op slinkse wijze aan het trio te ontsnappen. De naam van Enzo werd door fans van StukTV meerdere malen aangedragen. De meest bekeken entertainment video op YouTube van vorig jaar was Het Jachtseizoen met Bram Krikke en was goed voor 3 miljoen views. Het Jachtseizoen heeft al meerdere malen de prijs van beste serie bij de VEED en ZAPP awards behaald. 

Giel: “Het mooie aan Het Jachtseizoen is dat onze uitdagers steeds slimmer worden in hun aanpak. Ook in dit jubileumseizoen zijn we weer door de meest creatieve ontsnappingen verrast. Tegelijkertijd hebben wij als team door de jaren heen steeds professionelere features gekregen om deze boeven op te sporen. Jachtseizoen blijft een spannende serie om te maken!”

Het jubileumseizoen wordt afgesloten met een backstage documentaire waarin ook de fans een rol kunnen krijgen.