Mollenjacht: Remco voegt 'kakkerdekut' toe aan onze vocabulaire

Mollenjacht: Remco voegt 'kakkerdekut' toe aan onze vocabulaire

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het 21ste seizoen van Wie is de Mol is begonnen! Miljoenen Molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Het 21ste seizoen begon meteen met: lasergamen, de populairste opdracht in Wie is de Mol? Dit mede door de kandidaten die altijd super enthousiast worden van deze opdracht.

Joshua kon niet wachten om het lasergame gebied in te duiken. En heeft dan ook wel 25 koprollen gemaakt. Hij neemt zijn taak als kandidaat of de mol heel serieus.

Renée kan de chaos niet meer aan en gaat er zelf maar er op uit. En probeert hierdoor leiding te nemen over de groep.

Na de aflevering van Wie is de Mol? heeft Google een nieuwe meest gezochte zoek resultaat erbij. 

Deze Tweet laat zien wat bijna elke Nederlander deed tijdens de eerste lockdown. En ziet ieder huis er nu weer op en top (Pinterest) waardig uit.

Hebben de kandidaten van Wie is de Mol? zich nu ook opgegeven om mee te doen aan de nieuwste ANWB-reclame voor de Veluwe?

Het meest iconische woord van de aflevering geven wij dan ook wel aan Remco, die een toevoeging heeft voor onze vocabulaire.

Een Molloot heeft wel een zeer interessante theorie wie volgens hem de Mol is. Zou hij er nu al achter zijn wie de Mol is? We gaan het zien!