Nieuwslezer Henk Blok na sabbatical terug op de radio
Bron: William Rutten

Nieuwslezer Henk Blok na sabbatical terug op de radio

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Henk Blok keert vanmiddag terug op de radio, na zeven maanden afwezigheid is hij vanmiddag weer voor het eerst te horen op de radio. Blok schuift in de middaguren aan bij Dennis Ruyer en Celine Huijsmans, waar hij te horen is als nieuwslezer.

“Nieuw jaar, nieuw avontuur! Ik heb de afgelopen zeven maanden gebruikt om te genieten van het leven en waardevolle tijd doorgebracht met mijn vrouw en dochter. Ik heb genoten van mijn sabbatical en ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière: het nieuws lezen in de middag op Veronica. Ik ben ontzettend blij om weer terug on air te zijn en luisteraars te voorzien van het laatste nieuws.”, laat Henk weten.  

Niels van Baarlen, Radio Director Veronica: “Henk is de beste nieuwslezer van ons land en weet het nieuws altijd op de juiste manier te brengen. We zijn ontzettend blij dat zijn vertrouwde stem vanaf vandaag bij ons te beluisteren is. Met de komst van Henk als nieuwslezer, is het team van de middagshow met Veronica-dj Dennis Ruyer en sidekick Celine Huijsmans compleet. Happy new year!"