Mollenjacht: Lakshmi vertoont bizarre overeenkomst met Mol-joker

Mollenjacht: Lakshmi vertoont bizarre overeenkomst met Mol-joker

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

De derde aflevering van Wie is de Mol? zit er weer op! Miljoenen molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Splinter zorgt er elke aflevering voor om er modieus uit te zien. Misschien wel iets té modieus, want in deze aflevering heeft hij een match met de patroon van de kast.

Tip: pak volgende week je Engelse spaarkaart erbij! Joshua gebruikt veel Engelse woorden, dus je kan best snel een volle kaart kan scoren. Alleen niet iedereen vindt het heel leuk als Joshua Engels praat...

Net als vorige week had Marije weer een opvallende jumpsuit uitgekozen. Molloot Marcel denkt gelijk aan een aflevering van Boer zoekt Vrouw. 

Wie is de Mol? heeft exclusieve beelden vrijgegeven van de kajak-opdracht. Wij zouden ons ook zo voelen bij deze opdracht. Brr…

Is dit een soort tactiek wat Charlotte uitprobeert? Want de mol gaat toch nooit naar huis?

Dit account denkt te weten dicht bij de mol te zitten. Ze hebben drie verdachten die de mol kunnen zijn. Zouden ze gelijk hebben?

Tot slot. Lakshmi plaatste na de aflevering een interessante post. Deze twitteraar ziet een gelijkenis met het joker-plaatje. Zou het dan toch Lakshmi zijn?