Badboy en vrouwenverslinder Marwan El Amrani wordt zeer binnenkort vader, kan hij dit wel aan?

Badboy en vrouwenverslinder Marwan El Amrani wordt zeer binnenkort vader, kan hij dit wel aan?

Geschreven door Sandra van Duijvenvoorde Laatste update:

Marwan El Amrani kwam de serie in als stoere broer van Ilias. Een vrouwenverslinder en badboy, tot hij per ongeluk Demi zwanger maakte. Hij heeft aangegeven dat hij er niet als vaderfiguur voor het kindje wil zijn, maar toch zie je de twijfel in zijn ogen. Wil hij het kindje dan toch wel samen met Demi opvoeden? 

Wat is eraan voorafgegaan?

Toen we Marwan leerden kennen, kwamen we er al snel achter dat hij de stoerdere broer is van de twee El Amrani’s. Hij had veel interesse in meisjes en heeft dan ook verschillende dates met vrouwen, waaronder een one night stand met Amelie. Toen Marwan via een datingsite een berichtje kreeg van een meisje genaamd ‘Dominique’, was hij dan ook gelijk geïnteresseerd. Hij sprak met haar af en kwam erachter dat Dominique een stuk jonger was dan ze zich voordeed. Wat wij al wisten, was dat Dominique eigenlijk Demi heette en 15 jaar oud was. Toch hebben de twee op een date de lakens gedeeld en later bleek dat Demi hierdoor zwanger is geraakt. 

Vergelijkbare situaties

Ongewenste zwangerschappen komen in GTST niet heel vaak voor naar mijn idee. Wel is Nina twee keer zwanger geweest van een man waar ze uiteindelijk niet verder mee wilde. Haar dochtertje Nola is namelijk ontstaan uit haar relatie met Mike en recent nog was ze zwanger van Daan, terwijl ze net had besloten terug te gaan naar Bing. Deze zwangerschap is na een ongeluk helaas afgebroken. Ook zijn er een aantal vaders die alleen voor hun kinderen zorgen of hebben gezorgd. Denk hierbij aan Daan en Bing, die beide via een draagmoeder een kind hebben gekregen, maar ook aan Anton die na de dood van Bianca een tijdje alleen voor zijn kinderen gezorgd heeft. 

Hoe nu verder?

Op dit moment staat Demi in de serie op het punt om te bevallen. Ze heeft besloten het kindje af te staan aan pleegouders, maar het is nog maar de vraag of dat er uiteindelijk echt van gaat komen. Demi heeft namelijk zelf twijfels, maar Marwan lijkt ook zijn twijfels te hebben. Toen Marwan en Demi elkaar laatst tegenkwamen, vertelde Demi dat ‘Tom’ schopte. Marwan schrok toen erg van het feit dat Demi de baby een naam had gegeven. Ik ben erg benieuwd of Marwan uiteindelijk toe gaat geven dat hij toch zijn twijfels heeft. Misschien is er dan met de geboorte van ‘Tom’ ook wel een nieuw GTST- gezinnetje geboren.