Rob Kemps debuteert dit najaar op SBS6
Bron: William Rutten

Rob Kemps debuteert dit najaar op SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Rob Kemps maakt dit najaar zijn debuut op SBS6 met het spelprogramma The Wheel. Dat heeft Talpa laten weten. In de van oorsprong Engelse feel good quiz draait alles letterlijk om een groot ronddraaiend wiel op een even gigantisch podium met zeven BN’ers en drie kandidaten die de strijd met elkaar aangaan.

Onder leiding van Rob Kemps strijden drie kandidaten tegen elkaar in The Wheel, een splinternieuwe kennisquiz die gedomineerd wordt door de onvoorspelbaarheid van een gigantisch wiel. In het midden van het wiel is slechts plek voor één kandidaat, die het spel speelt zolang hij goede antwoorden geeft. 

Rob Kemps over zijn debuut bij SBS6 als presentator van The Wheel: “Vanaf het eerste moment ben ik super enthousiast over The Wheel. Een mooiere start van mijn nieuwe televisie-avontuur kan ik me bijna niet voorstellen. Ik ken The Wheel van de BBC en ik heb veel zin om er, letterlijk, mijn eigen draai aan te geven. Ik kan niet wachten om de komende maanden met deze grootse spelshow aan de slag te gaan.”

The Wheel dit najaar bij SBS6.