Carlyn blikt terug op Love Island-avontuur: ‘Iedereen voelde gelijk als familie’
Bron: RTL / Nick van Ormondt

Carlyn blikt terug op Love Island-avontuur: ‘Iedereen voelde gelijk als familie’

Geschreven door Shannen Stolte

Het is ongeveer al twee weken terug dat Carlyn de villa van Love Island moest verlaten. Zij zat samen in een koppel met Ali die ook het eiland moest verlaten. Ze waren beide de eerste islanders die helaas naar huist moesten. Wij vroegen Carlyn hoe ze de korte tijd ervaren heeft in de villa en of ze hopelijk toch nog een hoogtepunt had in de villa. 

Hoe voelt het om als eerste de villa te verlaten?

Het voelt nooit leuk om als eerste de villa te moeten verlaten, helemaal omdat je nog zoveel van jezelf wilt laten zien. Ik had echt ontzettend graag nog langer willen blijven. Want ik moest er in het begin nog een beetje inkomen. Ik ben iemand die eerst een beetje de kat uit de boom kijkt en later wat losser komt. En dan kom je eindelijk wat losser en dan moet je al naar huis. Maar alles gebeurt met een reden, zo denk ik maar weer. Ik ben sowieso een hele ervaring rijker!

Had je het verwacht dat je de villa moest verlaten?

Ik had het totaal niet zien aankomen, helemaal omdat er net nieuwe koppels waren gevormd. Dan denk je: oh wat fijn, ik heb nog een kans om iedereen beter te leren kennen.

Had jij een klik met iemand uit de villa?

Ik had eigenlijk met iedereen wel een leuke klik, maar ik had voor mezelf nog niet dat gevoel van; wauw that’s my man! Maar dat komt denk ik ook omdat ik er maar een kortere tijd heb gezeten. Zoiets moet namelijk groeien.

Had je gehoopt dat dit nog zou komen met een nieuw iemand uit de villa?

Tuurlijk, ik had zeker gehoopt dat dit nog zou komen. Want je komt naar Love Island voor 1 ding, en dat is om de ware liefde te vinden en die vlindertjes weer te voelen. Want zeg nou eerlijk, verliefd zijn is toch een heerlijk gevoel. Helaas was mijn tijd te kort om dit te kunnen uitzoeken.

Wat was je dieptepunt in de villa?

Ik denk toch wel het slapen, dat was wel even een dingetje, slapen met een groep van 12/13 mensen. De een wil alvast lekker slapen, de ander vindt het nog leuk om gesprekjes te voeren in bed en dan hadden we ook nog onze snurker Minn haha. Daar moest ik in het begin wel even aan wennen, de eerste nachten heb ik daardoor amper geslapen. Maar elke dag werd het een stukje beter en gelukkig waren er oordoppen aanwezig.

Wat was je hoogtepunt in de villa?

Dat ik zoveel lieve nieuwe mensen heb mogen ontmoeten. Want dat vond ik in het begin best wel spannend, hoe iedereen op elkaar zou reageren. Maar iedereen werd echt warm en liefdevol ontvangen, het voelde gelijk als familie. Iedereen was zo lief en hecht met elkaar. Het leek net of we elkaar al jaren kende. Dus daar ben ik echt super dankbaar voor.

Wat zou je aan de andere Islanders mee willen geven?

Dat je echt van elk momentje in de villa moet genieten, het kan zomaar je laatste dag zijn. Er gebeuren namelijk dingen die je totaal niet ziet aankomen. Maar ik weet ook zeker dat ze dat stuk voor stuk allemaal doen!

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!