Antoon en Banji uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

Antoon en Banji uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Antoon en Banji zijn uitgeroepen tot de nieuwe 3FM Talents van 2021. Dat maakte Sander Hoogendoorn vanochtend bekend in zijn ochtendshow op de zender. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. 

Onder andere Kensington, Chef’Special en recent nog Remme, S10 en Froukje maakten eerder deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om veelbelovende Nederlandse artiesten allround te steunen.  

De zender gaat de komende tijd de muziek van Antoon en Banji extra onder de aandacht brengen. Daarnaast komen ze langs in verschillende programma's, om op te treden en om hun muziek te promoten. Antoon scoort momenteel een hit met zijn nummer Hyperventilatie. Vandaag bracht bij het nieuwe nummer Bootje met Paul Sinha uit.  

Banji is sinds hun oprichting kind aan huis bij 3FM en hun nieuwe single TalkieWalkie gaat op donderdag 22 juli in de uitzending van Frank van der Lende en Eva Koreman live in première. De band werd al door de Volkskrant getipt als talent voor 2021 en ook staat Banji in de "12 van 3voor12" voor 2021.