Ook Wesley Sneijder en Rolf Sanchez op de vlucht in tv-editie Het Jachtseizoen
Bron: Talpa TV

Ook Wesley Sneijder en Rolf Sanchez op de vlucht in tv-editie Het Jachtseizoen

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Wesley Sneijder en Rolf Sanchez gaan samen op de vlucht in de tv-editie van Het Jachtseizoen. In het programma gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens de strijd aan met de BN’ers. Ze moeten proberen om vier uur lang uit handen te blijven van StukTV.

Deze speciale editie van Het Jachtseizoen is speciaal voor televisie geproduceerd. “Als programmamakers zijn wij trots dat zo’n groot online succes door televisie omarmd wordt. Dit is een groot compliment. We hebben ontzettend veel zin om weer te gaan jagen.”, laat Giel de Winter weten. Later dit jaar keren de heren terug met een editie op hun YouTube-kanaal.

In de eerste aflevering gaan Britt Dekker en Simon Keizer op de vlucht. In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Onder anderen Wendy van Dijk en Najib Amhali, Leo Alkemade en Xander de Buisonjé, Katja Schuurman en Babette van Veen en Herman den Blijker en Bram Krikke proberen om uit handen te blijven. 

In de succesvolle YouTube-serie, die al jaren garant staat voor miljoenen views op YouTube, sloegen eerder BN’ers als Rico Verhoeven, Ali B en Marco Borsato op de vlucht. Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september om 20.30 uur te zien bij SBS6.