Dit is de nieuwe Prince Charming
Bron: Jasper Suyk

Dit is de nieuwe Prince Charming

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL heeft een nieuwe Prince Charming gevonden voor het tweede seizoen van de romantische datingshow. De 28-jarige Chris staat centraal in het tweede seizoen van de datingshow, hij volgt Marvin op die in het eerste seizoen te zien was.. Dat maakte de zender dinsdag bekend.

Hij komt uit een klein dorpje in Limburg, heeft lang in Utrecht gewoond en woont sinds kort in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag. In zijn vrije tijd loopt hij veel hard, met als doel om één keer per jaar een marathon te lopen. 

Chris heeft er zin in en vindt het een eer. “Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman?"

Een speciaal type heeft de nieuwe Prince Charming niet. "Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Wanneer Prince Charming te zien is bij Videoland en welke mannen wordt later bekendgemaakt.