NPO verplaatst programma Tik M Aan naar de middag
Bron: Ed van de Pol

NPO verplaatst programma Tik M Aan naar de middag

Geschreven door Pieter Jongsma

Het programma Tik M Aan keert terug op de buis, het programma wordt hervat tijdens de kerstvakantie. De eerste aflevering werd in april uitgezonden, vanwege corona besmettingen binnen het team werden de overige aflevering uitgesteld.

Het programma verhuist van prime time naar de middag en is vanaf 21 december om 15.50 uur te zien op NPO1.  In TIK M AAN! gaan zeven koppels van vindingrijke creatievelingen, onder leiding van Emma Wortelboer en Frank Evenblij, een zenuwslopende strijd met elkaar aan: vanuit het niets bouwen ze de mooiste en meest complexe kettingreacties met alledaagse voorwerpen. 

BNNVARA is blij dat het programma terugkeert zo laat Maja Braun, producent non-fictie BNNVARA weten: 'Door onvoorziene omstandigheden is het rondom TIK M AAN! even stil geweest. Zodra het kon hebben we de productie weer opgepakt. Afleveringen 2 tot en met 5 hebben een tijd op de plank gelegen wegens een vol uitzendschema, maar nu is het eindelijk zover! Wel op een ander tijdstip dan gepland, maar dat biedt ook kansen; midden in de Kerstvakantie kunnen jong en oud in de middag mooi samen TIK M AAN! kijken.'

TIK M AAN! is van 21 tot en met 24 december iedere dag om 15:50 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.