Molspiracy: Extreem chaotische Sahil eist de aandacht op

Molspiracy: Extreem chaotische Sahil eist de aandacht op

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

De tweede aflevering van Wie is de Mol? is weer van start gegaan. Ik zit er weer klaar voor en ik ben benieuwd of ik dit jaar de mol weet te ontdekken. Want dat is mij eigenlijk nog nooit gelukt helaas. Gelukkig heb ik nog wel mijn punten in de app!

Binnen en buiten bereik

Everon en Sahil zie je al redelijk snel op de voorgrond. Everon ziet de teams wel voor zich en Sahil wou al graag de telefoon in handen hebben. Ik weet niet of Arno nou gewoon niet luistert of gewoon zich dom voordoet. Want hij legt de dobbelstenen neer op 1 inplaats van rollen en probeert met zijn vingers de groene dobbelstenen uit het bakje te vissen zonder het gebruik van de chopsticks.

Maar ook Kim-Lian, zie ik haar nu gewoon uit die fles drinken? Volgens mij heeft ze geen vertrouwen in de opdracht. Ik vind nu wel dat je heel slecht kan zien wie er aan het mollen is. Er gebeurt ontzettend veel op één moment en iedereen heeft wel een opvallende actie verricht. Uiteindelijk weten de kandidaten 310 euro te verzamelen voor deze opdracht.

Prikactie

Rik heeft altijd wel een keer in het seizoen dat hij super trots is op zijn aankomst bij de opdracht. Dit keer ook weer staand met zijn armen in de zij in de rijdende jeep. Voor mij zou logisch zijn dat de mol als laatste wil bij deze opdracht. Everon en Arno besluiten dan ook om als laatste te gaan. Moet wel zeggen dat die twee steeds meer verdacht worden. Het is ook wel heel lastig om op die snelheid de juiste ballonnen te prikken.

Thomas krijgt het weer voor elkaar om in het oefenrondje ballonnen te prikken. Volgens mij is hij gewoon een onhandige kandidaat. Maar dan op het eind weten ze wel vier gouden ballonnen te scoren en verdienen ze met de onhandigheid van Thomas nu 800 euro voor de pot. Welmoed heeft samen met Laetitia de controle over de telefoon en besluiten dit wel eerlijk te vertellen aan de groep om niet weer argwaan op te wekken. Verstandige keuze van ze.

Ver gelijken

Ze doen allemaal wel goed hun best om die foto’s goed uit te voeren. Sahil is weer voor mijn gevoel op de voorgrond bezig en ook ontzettend chaotisch. Hij heeft ook helemaal niks verzameld. Maar ook wanneer ze bij de lichtflits schilderijen staan ziet hij in die ster een vlinder. Probeert hij nu andere dingen te zien om er onderuit te komen? Thomas en Fresia hebben die opdracht ook echt goed uitgevoerd want de rest hadden veel foto’s goed geraden. Met deze opdracht winnen de kandidaten dan ook weer 800 euro.

Test en executie

Je merkt dat veel kandidaten nog veranderen in hun keuze wie ze verdenken. Maar Sahil wordt in deze aflevering wel veel genoemd als een verdachte. Glen is als eerste aan de beurt en krijgt eigenlijk gelijk al een rood scherm. Ik had ook echt niet verwacht dat hij een mol zou zijn, jammer dat hij eruit is. Hij krijgt ook net als Suzanne een envelop met een boodschap van de mol.

Volgende week hebben ze echt twee leuke opdrachten. Namelijk een wie vertrouwt wie opdracht, maar ook het lasergamen. Ik heb nu al zin in volgende week!

Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!