Ellen Pieters vervangt Annick Boer  in Hij Gelooft in Mij
Bron: Stage Entertainment

Ellen Pieters vervangt Annick Boer in Hij Gelooft in Mij

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Ellen Pieters vervangt tijdelijk Annick Boer in de musical Hij Gelooft in Mij. Dat heeft Stage Entertainment Nederland laten weten. Vanaf 24 juni neemt Ellen de rol van Friedel van Galen van Annick Boer over, die vanwege een ander zangproject dan niet beschikbaar is. Ellen is deze periode te zien in Utrecht, Doetinchem en Amsterdam. Annick is vanaf 21 juli weer te zien als Friedel van Galen in Koninklijk Theater Carré.

De reeks voorstellingen in Amsterdam zijn voor het publiek de laatste kans om de musical Hij Gelooft in Mij te zien. De rol is geen onbekend terrein voor Ellen Pieters. Zij heeft de rol eerder gespeeld in 2013 toen de musical Hij Gelooft in Mij in het DeLaMar Theater te zien was.

Nu mag ze de komende periode opnieuw in de huid van Friedel van Galen kruipen. ‘Het was geweldig om deze vrouw te spelen,’ laat Ellen Pieters weten. ‘Ik voel me vereerd, want het is een prachtige musical waarin er op hoog niveau wordt gespeeld en gezongen. De rol van Friedel is enorm interessant en uitdagend om te spelen. Het is leuk omdat Friedel een vrouw is met veel humor, maar er zitten ook heel emotionele scenes in. Ze laat haar gevoelige kant onder andere zien tijdens het lied De Vlieger. Een veelzijdige rol dus.’