Frank Dane volgt Coen & Sander op bij Radio 538
Bron: Talpa

Frank Dane volgt Coen & Sander op bij Radio 538

Geschreven door Pieter Jongsma

Frank Dane gaat vanaf eind augustus aan de slag in de middag op Radio 538. Hij is vanaf maandag 29 augustus te horen met een nieuwe middagshow. Dane volgt daarmee Coen en Sander op, die met ‘De Coen en Sander Show’ verhuizen naar vrijdagmiddag en los daarvan allebei een nieuw radio-avontuur aangaan bij Radio 538 en Radio Veronica.

Frank Dane gaat de middagshow samen met sidekick Jelte van der Goot presenteren. Frank Dane: "Toen ik 22 jaar geleden met radio begon was 538 mijn eerste grote liefde en vandaag kan ik bevestigen, oude liefde roest niet. Vanaf eind augustus ben ik weer thuis en dit keer met een geweldige middagshow. Ik kan niet wachten!"

Coco Hermans, Radio Director 538: “Frank behoort tot de top van Nederlandse radio-dj’s en bevat al sinds 2000 het 538-DNA. Ik ben blij om te melden dat we hem binnenkort weer op onze zender gaan horen. Met Wietze & Klaas, Coen en Frank in de dagprogrammering en Coen en Sander als start van je weekend brengen we onze luisteraars een ijzersterke programmering waar ik nu al naar uitkijk!”