Startdatum nieuw seizoen Expeditie Robinson gewijzigd
Bron: RTL / Jasper Suyk

Startdatum nieuw seizoen Expeditie Robinson gewijzigd

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4 verhuist het populaire survivalprogramma Expeditie Robinson. Het nieuwe seizoen zou op zondag 28 augustus van start gaan, maar wordt een dag doorgeschoven. Vanaf 29 augustus is Expeditie Robinson voortaan iedere maandagavond te zien op RTL4. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt.

De reden voor de verschuiving is dat het nieuwe RTL4-programma De Moeite Waard nog niet klaar is. In De Moeite Waard kopen kandidaten een huis, knappen het huis op en verkopen het met winst. Het programma is ‘vanwege de veranderende huizenmarkt’ niet op tijd af en wordt daarom uitgesteld.

Wie er meedoen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is nog niet bekend, maar volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer doen onder meer Mike Weerts en Niek Roozen mee. Het programma krijgt een nieuwe presentator, namelijk Rick Brandsteder. Hij schittert naast Nicolette Kluijver.

Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus, iedere maandag, om 20:30 uur te zien op RTL4. Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!