Angelique Houtveen en One’sy Muller presenteren de middagshow op Sublime
Bron: Sublime

Angelique Houtveen en One’sy Muller presenteren de middagshow op Sublime

Geschreven door Pieter Jongsma

Angelique Houtveen en One’sy Muller presenteren vanaf 26 september afwisselend de middagshow op radiozender Sublime. Ze zijn elke maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen zijn. Beide zijn twee dagen te horen in de middag.

Angelique Houtveen keert hiermee terug op haar oude plek na een tijd van afwezigheid. One’sy Muller verlaat NPO Radio 2, waar ze ruim 5 jaar lang elke zaterdagavond het programma ‘Soul Night met One’sy’ presenteerde.

Angelique Houtveen: “Na maanden overspannen thuis te hebben gezeten is het fijn om terug te komen in een constructie die beter bij mij past. Toen ik One’sy zo’n 8 jaar geleden leerde kennen werd direct duidelijk dat we beide van muziek hielden. Zij deelde de soulmuziek uit haar vaders platenkast en ik liedjes die bij mijn moeder in auto voorbijkwamen, van Etta James tot Marvin Gaye. Qua maatschappelijke thema’s neemt ze geen blad voor de mond, daarin kunnen we elkaar goed aanvullen. Ik vind haar dan ook een grote aanwinst voor Sublime en kijk er naar uit om samen een inhoudelijk sterke middagshow neer te zetten.”

One’sy Muller: “Soulmuziek zit op allerlei manieren in mijn DNA. Ik ben er van huis uit mee opgegroeid, het is mijn favoriete genre en ik ben zelfs vernoemd naar de soulzangeres One'sy Mack. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik me als radio-dj bij een zender als Sublime helemaal thuis voel. De paden van Angelique en mij hebben elkaar de afgelopen jaren meermaals gekruist op radiogebied. Nu slaan we samen een nieuwe weg in met De Sublime Middagshow.”