Noa Vahle en Anne-Greet Haars presenteren hockey op Viaplay
Bron: Viaplay

Noa Vahle en Anne-Greet Haars presenteren hockey op Viaplay

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Noa Vahle en Anne-Greet Haars presenteren vanaf dit weekend de hoofdklasse hockey bij Viaplay. Dat heeft de streamingdienst vandaag laten weten. Per speelronde zijn alle twaalf wedstrijden uit de genoemde hoofdklassen live te volgen op Viaplay. Ook schuiven Teun de Nooijer en Ellen Hoog aan als vaste analisten.

Naast Vahle en Haars neemt ook Bart Nolles af en toe plaats achter de presentatiedesk bij de hockeywedstrijden. Noa Vahle blijft haar werkzaamheden combineren met die als verslaggever van de UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League. Kampioen Bloemendaal reist dan af naar Den Bosch voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

“Het is prachtig dat Viaplay mij de gelegenheid biedt om meters te maken als presentatrice van het hockey”, aldus Noa Vahle. “Het is een mooie kans om me verder te ontwikkelen. Ik kijk er ook naar uit om naast voetbal een andere sport te presenteren. Hockey past precies in dat plaatje, aangezien ik het zelf twaalf jaar heb gedaan en het tot de A1 van Laren heb geschopt. Toen ik een jaar of 12, 13 was droomde ik van het Nederlandse hockeyteam. Dat is niet gelukt, maar ik vind het mooi om straks langs het veld te staan en hockey op het hoogste niveau met Viaplay naar een breder publiek te brengen.”