Barbara de Loor nieuwe presentatrice Nederland in Beweging
Bron: Stijn Ghijssen/MAX

Barbara de Loor nieuwe presentatrice Nederland in Beweging

Geschreven door Pieter Jongsma

Barbara de Loor is de nieuwe presentatrice van Nederland in Beweging. Zij volgt vanaf september Olga Commandeur op die is gestopt met het programma. De oud-schaatser zal naast Duco Bauwens te zien zijn.

Directeur Jan Slagter: “We zijn heel blij dat Barbara komend seizoen Nederland in Beweging presenteert. Het is voor jong en oud belangrijk om in beweging te blijven en met de komst van Barbara weet ik zeker dat Nederland van de bank afkomt om de oefeningen te doen.”

Barbara de Loor kijkt enorm uit naar deze stap: “Ik heb er onwijs veel zin in. Het presenteren van Nederland in Beweging sluit perfect aan op het werk dat ik doe sinds ik ben gestopt met schaatsen: het in beweging brengen van mensen, van jong tot oud. Binnenkort zijn de opnames en Duco en ik zijn druk bezig met het bedenken van oefeningen. Dan realiseer ik me wat er allemaal bij komt kijken. In dat kwartiertje wil je het zo goed mogelijk doen: de oefeningen moeten voor iedereen uit te voeren zijn, zowel staand als soms met gebruik van een stoel, en je wil alle spiergroepen aandacht geven. Ik verwacht dat de kijker er net zoveel plezier aan gaat beleven als ik nu al doe!”