Martijn Lakemeier in nieuwe internationale misdaadserie Safe Harbor
Bron: Dinand van der Wal

Martijn Lakemeier in nieuwe internationale misdaadserie Safe Harbor

Geschreven door Pieter Jongsma

Martijn Lakemeier is te zien in de nieuwe internationale misdaadserie Safe Harbor. De serie geschreven en geregisseerd door onder anderen Mark Williams, speelt zich af in deze levensgevaarlijke arena, waarbij naast Martijn Lakemeier en Gaite Jansen ook internationale acteurs hun opwachting maken. Andere rollen zijn voor Alfie Allen, Charlie Murphy, Gaite Jansen en Jack Gleeson.

De Rotterdamse haven is het toneel van de serie dat zich afspeelt in de drugswereld. In de internationale Videoland Original serie 'Safe Harbor' volgen we de geniale hacker Tobias (Alfie Allen) en zijn ambitieuze beste vriend Marco (Martijn Lakemeier), die vastberaden zijn om de tech-miljardairs van de toekomst te worden. Wanneer ze op de radar van de Ierse Maffia, de beruchte Familie Walsh, komen worden ze onbedoeld meegesleurd in de gevaarlijke wereld van de Europese drugshandel.

Showrunner Mark Williams: “In deze meeslepende serie staan hechte vriendschappen en familiebanden centraal die zich in een internationaal schaakspel begeven met levensgevaarlijke tegenstanders, die hen dwingen om zichzelf, en elkaar, vlijmscherp te houden. De arena van grote Europese havens gecombineerd met grensverleggende crime én een dosis humor en romantiek, leidt tot een bloedstollende serie die je continu op het puntje van je stoel houdt. Het is geweldig om opnieuw te duiken in de wereld van de internationale georganiseerde misdaad - dit keer samen met Videoland, Night Train en Submarine.”

De serie Safe Harbor is vanaf 2025 te streamen bij Videoland.