Gossip ladies checken roddels bij Henk Schiffmacher, Irene Moors, Loretta Schrijver en Gerard Joling

Gossip ladies checken roddels bij Henk Schiffmacher, Irene Moors, Loretta Schrijver en Gerard Joling

Geschreven door Pieter Jongsma

Er gaat weer van alles de ronde over onze Bekende Nederlanders. Maar klopt het allemaal wel wat er in de bladen staat, in de gossip programma’s wordt geroepen en op social media verschijnt? Britt & Ymke checken in de uitzending van dinsdag 24 september de roddels van deze week in ‘Waar Rook Is … Zijn Britt & Ymke’.

Zo confronteren zij Henk Schiffmacher met de roddels die over hem en Rosalie van Breemen in de media zijn verschenen. Ook overvalt Ymke Humberto Tan, omdat hij is uitgeroepen tot de meest begeerde minnaar van Nederland. Zij wil tevens weten wat de negatieve publiciteit rondom zijn programma met hem doet.

Irene Moors reageert op de roddel dat zij een workaholic is en haar kinderen nooit ziet. Loretta Schrijver schijnt levensmoe te zijn en zangsensatie Rinus wil doorbreken in Duitsland. Britt en Ymke besluiten hem hierbij te helpen. Verder fact checken Britt en Ymke roddels bij Kim-Lian en Gerard Joling en doet echt modemeisje Maria Tailor mee aan ‘CeleBritty Jump’. De dames gaan ook nog even langs bij de opnieuw vrijgezelle Gordon om hem een hart onder de riem steken en ze bezoeken een grieperige Ben Saunders.