Kijker kiest vierde finalist ‘Holland’s Next Top Model’: Baldijntje of Daelorian

Kijker kiest vierde finalist ‘Holland’s Next Top Model’: Baldijntje of Daelorian

Geschreven door Pieter Jongsma

De finale van ‘Holland’s Next Top Model’ komt in zicht! Vanavond was te zien dat Kelsey het programma moest verlaten en dat Anke, Nikki en Bo zich verzekerd zagen van een finaleplaats. Ook had presentatrice Anouk groot nieuws: er gaat nóg een model door naar de finale. Wie dat wordt, kan de kijker vanaf nu bepalen. De strijd gaat tussen de 20-jarige Baldijntje en de 16-jarige Daelorian. Beiden presteerden de afgelopen weken goed, maar slechts één van hen kan zich daadwerkelijk plaatsen. Wordt dat het langste of het kortste model van deze serie?

Baldijntje is een opvallende verschijning, niet alleen vanwege haar lengte, maar ook vanwege het feit dat ze geen blad voor haar mond neemt en het haar niet uitmaakt wat anderen van haar vinden. Baldijntje heeft al de nodige ervaring als model. Daelorian is de jongste deelnemer en kwam in aflevering 2 opeens ten tonele als winnares van de Sizz-wildcard. Daelorian is de kleinste van alle modellen, maar laat zich daar niet door uit het veld slaan. Ze doet al ruim een jaar commercieel modellenwerk.

Stemmen kan vanaf vanavond 22.30 uur tot vrijdagochtend 11 oktober 09.00 uur per telefoon via 0909-1320. De kosten voor deze eenmalige dienst zijn €0,45 per stem exclusief telefoonkosten. Stemmen kan vanaf 16 jaar. Voor meer informatie: RTL Text pagina 330.

De live finale van ‘Holland’s Next Top Model’ vindt plaats op maandag 21 oktober in Studio 21 in Hilversum.

Uitzending
Elke maandag tussen 21.30 uur en 22.30 uur.