Daphne Bunskoek ook in Wie Is de Mol?

Daphne Bunskoek ook in Wie Is de Mol?

Geschreven door Pieter Jongsma

Ook Daphne Bunskoek is volgend jaar te zien in Wie Is de Mol? Dat maakte de presentatrice woensdag bekend in het AVRO-radioprogramma Effe Ekdom. Eerder maakte de AVRO al bekend dat onder anderen Owen Schumacher, Tygo Gernandt en Susan Visser deelnemen.

Bunskoek is blij dat ze haar mond niet meer hoeft te houden over haar deelname aan Wie Is de Mol? "Vanochtend vroeg iemand me nog of ik er niet aan mee wilde doen", vertelde Bunskoek, die de vraag weg wist te lachen. "Gelukkig is die geheimzinnigheid nu weg."

Voorlopig kan Bunskoek het achterste van haar tong echter nog niet laten zien. Wie Is de Mol? start pas in januari en wie de mol is, moet tot de uitzending van de ontknoping geheim worden gehouden.

Met de bekendmaking van Bunskoek is het deelnemersveld van het veertiende seizoen bijna rond. Inmiddels zijn zeven van de tien kandidaten bekend. Naast Bunskoek, Schumacher, Gernandt en Visser doen ook dj Jan-Willem Roodbeen, presentatrice Sofie van den Enk en schrijfster Aaf Brandt Corstius mee.

Wie Is de Mol? maakt dit jaar weer kans op de Gouden Televizier-Ring, die vrijdagavond wordt uitgereikt. Het programma dingt voor de zevende keer mee, het is het vijfde jaar op rij dat Wie Is de Mol? is genomineerd. Bunskoek gokt dat het spelprogramma dit jaar eindelijk in de prijzen valt. "Vorig jaar was zo'n onwijs leuke serie en er is ongelofelijk goed naar gekeken. Volgens mij komt het wel goed."

Door: Novum