Slam!Academy het platforum voor jonge producers

Slam!Academy het platforum voor jonge producers

Geschreven door Pieter Jongsma

Met de SLAM!Academy investeert SLAM!FM samen met Spinnin’ Records & Top Notch in jong talent. Jonge producers krijgen hierin alle kansen om succesvol te worden.

In vier masterclasses krijgen zij tips en trucs van succesvolle DJ’s en producers! Afgelopen vrijdagavond op de borrel van Spinnin' tijdens het Amsterdam Dance Event is de SLAM!Academy gelanceerd. Menno de Boer, Programmadirecteur van SLAM!, overhandigde voor deze gelegenheid het eerste officiële  Academy-jacket aan een van werelds jongste DJ's, Erik Arbores (1997).

 

SLAM!ACADEMY
De SLAM!ACADEMY is een van de eerste platforms waar jongeren kans krijgen hun talenten op verschillende niveaus van de muziek te ontwikkelen. Vooral voor de ambitieuze producer wil SLAM! een gidsrol vervullen. In vier masterclasses: ‘stageperformance’, ‘mediatraining’, ‘melody & sounds’ en ‘de perfecte beat’ krijgen de geselecteerde SLAM!Students tips en trucs van succesvolle dj’s en producers zoals Erik Arbores, Mightyfools, La Fuente en de SLAM! dj’s. De masterclasses worden via SLAM!TV ook beschikbaar gesteld voor een breder publiek.

 

Erik Arbores

Erik Arbores wordt gezien als een van de grootste talenten van het moment. Hij is op jonge leeftijd ontdekt en tekende al snel bij Spinnin’ Records.

Zijn single Get Ready is nog maar net gereleased en doet het nu al erg goed in de hitlijsten.