Doutzen presenteert Victoria’s Secret Fashion Show

Doutzen presenteert Victoria’s Secret Fashion Show

Geschreven door Pieter Jongsma

De kerstdagen gaan dit jaar bij Net5 van start met wel erg bijzondere engeltjes, namelijk met de ‘Angels’ van Victoria’s Secret. De show van dit beroemde lingeriemerk wordt dit jaar wederom gepresenteerd door Nederlands topmodel Doutzen Kroes. Een spectaculaire gebeurtenis waarbij Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel samen met Doutzen op de catwalk schitteren en onder anderen Taylor Swift optreedt. Doutzen Kroes presenteert: Victoria's Secret Fashionshow 2013 is op dinsdag 24 december om 22.30 uur te zien bij Net5.

Prachtige supermodellen, bijzondere lingeriesetjes, veel vleugels, goede muzikanten en een spetterend catwalkfeest vormen de kerstavond van Net5. De Victoria’s Secret Fashion Show is dit jaar in New York gelopen. De mooiste creaties worden getoond door de wereldberoemde ‘Angels’, onder wie Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, en Behati Prinsloo. De Zuid-Afrikaanse Candice Swanepoel draagt dit jaar de ‘Royal Fantasy Bra and Belt’ van 10 miljoen dollar, ontworpen door juwelier Mouawad. Terwijl de dames over de catwalk schrijden, zorgen Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World en Neon Jungle voor de muzikale acts. Naast de registratie van de Victoria’s Secret Fashion Show en een kijkje achter de schermen, zijn er ook interviews op de roze loper en profielen van modellen te zien.

De Friese Doutzen Kroes presenteert de Victoria’s Secret Fashion Show exclusief voor Net5. Ze staat al negen jaar aan de top van de modellenwereld, is al zes jaar ‘Angel’ van Victoria’s Secret en is onlangs uitgeroepen tot World Model of the Year.

Doutzen Kroes presenteert: Victoria’s Secret Fashion Show 2013
Op maandag 24 december om 22.30 uur bij Net5