Q-santarun voor de Voedselbank in Winter Efteling

Q-santarun voor de Voedselbank in Winter Efteling

Geschreven door Pieter Jongsma

Op 19 december vindt de Q-santarun plaats in de Winter Efteling. De insteek van dit event is om gezamenlijk met alle Q-luisteraars een verrassende fun-run te beleven en daarnaast zoveel mogelijk gezinnen in Nederland een mooie kerst te bezorgen. Door middel van de Q-santarun bundelt Q-music krachten met die van de luisteraars voor een goed doel, namelijk 'de Voedselbank'.

Deze 4e editie van de Q-santarun wordt groots opgetuigd. Q-music organiseert de loop en werkt daarin samen met de Winter Efteling. Het park is een geweldige plek om door heen te mogen rennen vanwege de warme, winterse kerstsfeer. Om 18.00 uur wordt het startschot gegeven voor een vijf kilometer fun-run. Dit houdt in dat de deelnemers niet zomaar een stuk rennen. Het wordt een verrassende run door een deel van de Winter Efteling. Ook treedt VanVelzen op.

Inschrijven om zelf mee te rennen kan via Q-music.nl. Deelname kost 30 euro waarbij Q-music voor elke loper een donatie van 15 euro stort aan de Voedselbank. Bij het inschrijven kan aangeven worden hoeveel geld iemand extra wil doneren. Met het startbewijs voor de Q-santarun wordt 's middags ook toegang verkregen tot de Winter Efteling.

Q wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Q is good for you. Dat willen we realiseren, 12 maanden per jaar, elke minuut van de dag. 

Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, Q-music app, via Q-music.nl of DAB+.