Igmar Felicia krijgt nieuw avondprogramma op Slam!FM

Igmar Felicia krijgt nieuw avondprogramma op Slam!FM

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Soms komen dromen ontzettend snel uit! Dat geldt zeker voor radiotalent Igmar Felicia en zijn nieuwe sidekicks Rens Goseling en Joep Schrijvers. Vanaf maandag 6 januari start Felicia met zijn nieuwe avondprogramma “Bij Igmar”, elke maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 00.00 uur op SLAM!FM. Hiermee vervangt hij het voormalige programma De Avondploeg.

 

Waar chillen we vanavond? ‘Bij Igmar!’

Igmar Felicia kruipt achter de microfoon samen met twee kersverse sidekicks Rens Goseling en Joep Schrijvers. Een jong team dat heel dicht bij de luisteraars staat. De muziek, lol en actualiteit die de luisteraar van SLAM!FM gewend is blijft, maar de luisteraar kan altijd inhaken en is daardoor ook echt ‘Bij Igmar’. Iedereen is welkom om mee te doen! Daarnaast nodigt Felicia geregeld bekende gasten uit, zoals DJ's, televisiepresentatoren, acteurs, jonge ondernemers en andere jonge talenten. Het format van het nieuwe programma komt voort uit de vraag: ‘Waar chillen we vanavond?' Dat is vanaf aanstaande maandag ‘Bij Igmar!’

 

Igmar Felicia:

De enthousiaste Igmar Felicia (23) is een van de  talenten uit het radioplatform NU!TALENT, een gezamenlijk initiatief van SLAM!FM en Radio 538. Hij debuteerde afgelopen juli bij SLAM!FM en kreeg daarna al snel zijn eigen weekendprogramma. Afgelopen november sleepte hij een nominatie binnen voor een prestigieuze Marconi Award 2013, in de categorie ‘aanstormend talent’. De SLAM!DJ werd door de vakjury gekozen vanwege zijn frisse, jonge stem, met toch al voldoende diepte en overtuigingskracht.

 

Rens Goseling

Rens Goseling (18) werd op zijn 13e de jongste omroepdirecteur van Nederland (LLiNK) en werkte daarna voor Radio 1. De afgelopen maanden werkte hij als producer van het voormalige SLAM!FM-programma De Avondploeg en weet daarom goed wat er leeft onder jongeren. In het nieuwe programma gaat hij aan de slag als producer en sidekick van Bij Igmar.

 

Joep Schrijvers

Joep Schrijvers (18) is student journalistiek die zijn debuut op radio maakt. Hij kan lullen als Brugman! Joep heeft een ontzettend creatieve en verfrissende blik op radio en past daarom goed in het nieuwe team! In het nieuwe programma start zijn nieuwe carrière als sidekick.

 

Waar chillen we vanavond? Bij Igmar!