Tamara onthult waarom bom barstte in B&B Vol Liefde: ‘Martijn negeerde mij’
Bron: RTL

Tamara onthult waarom bom barstte in B&B Vol Liefde: ‘Martijn negeerde mij’

Geschreven door Redactie

De Limburgse Tamara doet voor het eerst haar verhaal over haar turbulente deelname aan het RTL4-programma B&B Vol Liefde. Vorige zomer ging B&B-eigenaar Martijn op zoek naar de liefde. In Thailand kreeg hij vrijgezelle vrouwen uit Nederland over de vloer, maar tussen hem en date Tamara explodeerde het.

In B&B De Podcast onthult Tamara nu waar het mis ging. “We waren naar het park geweest - waar ik Martijn vertelde dat ik kanker heb gehad - en op de terugweg zei hij geen woord meer. Toen we bij zijn B&B aankwamen zouden we nog samen wat gaan eten, maar hij pakte zijn kladblok en zei: prettige dag verder.”

De dag daarna was er een rustdag waarop niet gefilmd werd. Tamara werd compleet genegeerd. “Martijn draaide zijn rug naar mij toe”, vertelt ze. “Ik snap dat hij tijd aan zijn zaak moet besteden, maar ik heb andere deelnemers gesproken en als zij een rustdag hadden dan gingen ze leuke dingen samen doen.”

Cadeau kwam niet van Tamara

Tamara vertrok met veel bombarie uit Thailand, maar na haar vertrek leek het toch nog goed te komen tussen haar en Martijn. Nadat Tamara was vertrokken, vierde Martijn zijn 48ste verjaardag. Martijn kreeg per post een cadeautje uit Nederland, van Tamara. Althans, dat werd de kijkers door RTL wijsgemaakt.

Tamara onthult dat de makers gedaan hebben alsof het van haar kwam. “Ik had in Thailand een cadeau voor Martijn laten maken. Bij mijn vertrek zei ik tegen de crew: dat cadeau ligt daar, ik hoef het niet dus geef het maar aan hem. Zij hebben het ingepakt en er een kaartje bij gedaan, die heb ik niet geschreven.”

Tamara en Martijn zagen elkaar weer in Nederland bij de opnames van de reünie-aflevering, waarin zij door Art Rooijakkers aan de tand werden gevoeld. “Na de opnames van de reünie ging iedereen met elkaar praten, maar Martijn draaide mij weer de rug toe.” Na de reünie is er geen contact meer geweest.

Begin deze maand maakte Martijn bekend dat hij een relatie heeft met een Thaise vrouw. Tamara denkt dat dit al speelde tijdens de opnames. “Op een avond had hij problemen met een medewerkster en daar is hij dik een uur mee achter geweest. Ik wil zijn vriendin weleens zien, misschien is dat dezelfde”, besluit ze.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!