Vanavond op tv: Achttien BN’ers strijden om zilverschat in De Verraders
Bron: RTL / William Rutten

Vanavond op tv: Achttien BN’ers strijden om zilverschat in De Verraders

Geschreven door Daniël Schalk

In een kasteel in Zuid-Limburg start vanavond de strijd tussen achttien bekende Nederlanders om een grote zilverschat in het tweede seizoen van De Verraders. Onder leiding van presentator Tijl Beckand durven achttien BN’ers het psychologische avontuur vol leugens, bedrog en manipulatie aan.

De deelnemers zijn Aran Bade, Babette van Veen, Carolina Dijkhuizen, Dionne Slagter, Esmee van Kampen, Frank Evenblij, Frank van der Lende, Giel de Winter, Irene Moors, Jamie Westland, Joep Sertons, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Stefano Keizers, Stella Bergsma, Steven Brunswijk, Sylvia Geersen en Toine van Peperstraten. Enkele van hen worden De Verraders en de anderen worden Getrouwen.

Het eerste seizoen van De Verraders ging in maart 2021 van start. Na twee afleveringen bestelde RTL4 al een tweede reeks. Het eerste seizoen trok inclusief uitgesteld kijken gemiddeld 2,1 miljoen kijkers per aflevering. De Verraders is inmiddels verkocht aan onder meer Amerika, Australië en België.

De Verraders is vanaf vanavond, wekelijks, om 20:00 uur te zien op RTL4. Meepraten over De Verraders 2022? Word lid van onze Facebook-groep!