De Kijkersraad: Kunnen de buitenbeentjes nog verrassen?
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Kunnen de buitenbeentjes nog verrassen?

Geschreven door Madhvi Arjun Laatste update:

Elke week laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

Dit seizoen zijn er twintig kandidaten afgereisd naar Maleisië voor een gloednieuw Expeditie-avontuur!

In de eerste twee afleveringen zijn er twee teams gevormd: Kamp Noord en Kamp Zuid. Ieder seizoen is er wel sprake van een buitenbeentje binnen een team. Op Kamp Zuid is Iris het buitenbeentje.. maar ook Kamp Noord heeft een buitenbeentje, namelijk Eva.

Terwijl Eva had gehoopt om tijdens de expeditie niet het buitenbeentje van het team te worden. Zoals ze vertelde is ze al vaker het buitenbeentje geweest.. Maar volgens haar is ze altijd zichzelf. Misschien is het handig als Eva zich beseft dat haar gedrag de oorzaak is van het buiten gesloten worden.. Bovendien ergeren vele kijkers zich aan het gedrag van Eva… Wie krijgt het nou voor elkaar om een pan op een onbewoond eiland kwijt te raken? Juist, Eva!

Iris is echter om een hele andere reden het buitenbeentje binnen Kamp Zuid. Iris is ziek geweest en heeft daardoor minder energie dan de rest. Hierdoor wordt ze door haar team als zwak schakel gezien. Maar je moet jezelf eigenlijk afvragen of het wel verstandig is om een zwak schakel weg te stemmen… Als sterke speler heb je namelijk meer kans op de winst als de zwakke schakels nog in het spel zitten, maar aan de andere kant is het nadelig voor de team proeven… Achteraf is Iris eigenlijk onnodig weggestemd, omdat Slaby wegens zijn elleboog besloot om de expeditie te verlaten.

Eva en Iris zitten nu samen op afvallerseiland. Dit lijkt tot nu toe goed te gaan, maar schijn kan ook bedriegen.. Wie weet.. weten deze twee buitenbeentjes hun oude teamgenoten nog te verrassen door een terugkeer in het spel. De tijd zal ons leren of het slim is om de zwakke schakels als eerste weg te stemmen..

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!