De Kijkersraad: Zelfopoffering werkt averechts
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Zelfopoffering werkt averechts

Geschreven door Madhvi Arjun Laatste update:

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

Afgelopen zondag was het tijd voor de derde aflevering van dit seizoen. Eva en Iris kunnen ondertussen elkaars bloed wel drinken op afvallerseiland. Mark is inmiddels ook gearriveerd op afvallerseiland en hij heeft een brief bij zich.

Eva vindt het vooral vervelend dat Iris niks uitvoert. Daarentegen is Iris van mening dat Eva teveel verschillende buien heeft. Ach ja, niks doen is niet bepaald slim op een onbewoond eiland en gezelligheid is niet de reden waarom je meedoet aan de Expeditie zou je denken. Gelukkig mogen de dames het duel met elkaar aangaan en dat is maar goed ook voordat er nog een dode valt.

Kamp Noord en Zuid strijden weer tegen elkaar om immuniteit. Irene kiest weer voor het teambelang en offert haarzelf voor de tweede keer op. Zij neemt wederom geen deel aan de proef. Helaas voor Irene en haar team weten ze deze proef niet te winnen en dat betekent dat ze naar de Eilandraad moeten.

Irene hoopt dat haar opoffering niet voor niets is geweest. Ze komt echter van een koude kermis thuis. Tja, jezelf opofferen voor het teambelang kan dus ook averechts werken.

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!