De Kijkersraad: Te veel drukte kan zomaar duur te komen staan
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Te veel drukte kan zomaar duur te komen staan

Geschreven door Madhvi Arjun

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

De vierde aflevering van dit seizoen zit er op. Vorige aflevering was te zien dat Eva terecht het duel van Iris won en terugkeerde in de Expeditie.

Eva heeft zich bij Kamp Zuid gevoegd en zit nog steeds boordevol met energie. Misschien met iets te veel energie zelfs…. Want het feit dat ze zo druk is, wordt haar niet bepaald in dank afgenomen. Zo vindt Maxim het ontzettend irritant dat ze zo energiek is in de ochtend.. Dit kan ik wel begrijpen, want als je net wakker wordt op een onbewoond eiland en niet echt een fatsoenlijk ontbijt kan nuttigen, zou ik het ook niet op prijs stellen als iemand druk gaat lopen doen. 

Ook tijdens de immuniteitsproef wordt het niet gewaardeerd dat ze zo druk is.. Haar teamgenoten snauwen haar af en zeggen dat ze in de weg staat en dat ze haar mond moet houden. Misschien is het geen slecht idee om inderdaad een keer je mond dicht te houden Eva. Ik snap heus wel dat je blij bent dat je back in the game bent, maar je kan ook overdrijven met je enthousiasme. Bovendien zorgt haar constant gepraat ervoor dat haar teamgenoten hun focus verliezen tijdens de proef. Gelukkig voor Eva pakt het niet verkeerd uit, want Kamp Zuid weet opnieuw de proef te winnen.. ook al is dit niet dankzij Eva in ieder geval….

Eva merkt zelf ook dat haar drukte niet in dank wordt afgenomen door de rest van het team, want ze voelt zich nog steeds een buitenbeentje. Ze merkt dat ze niet echt in de groep past en trekt zich dan ook terug. Slim vind ik dat niet, want juist als je je jezelf afzondert van de rest verandert dat niet ten goede aan de situatie. Willem besluit om een luisterend oor te bieden aan Eva, maar ook hij vindt dat Eva zich niet moet afzonderen en juist dingen samen met het team moet ondernemen. Eva geeft aan dat ze weer het gevoel heeft dat ze op school zit, misschien is het een idee om dat gevoel aan de kant te zetten en zich proberen aan te passen aan de rest van de groep. Want als Eva niks verandert aan haar gedrag zie ik haar verdere verloop van haar Expeditie avontuur niet al te rooskleurig in…

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!