De Kijkersraad: Buitenbeentje zorgt voor een grote verrassing
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Buitenbeentje zorgt voor een grote verrassing

Geschreven door Madhvi Arjun

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

De zesde aflevering zat vol met verrassingen. Beide kampen kregen vooraf aan de proef een brief waarin stond dat ze de meest evenwichtigste speler van hun team moesten kiezen. Eenmaal aangekomen op de proef locatie vond de bekende mix plaats. Zo werd er dus een nieuwe Kamp Noord en een nieuwe Kamp Zuid gevormd.

Opnieuw heeft Chelsey zich als vrijwilliger aangeboden dit keer als de meest evenwichtigste speler. Ze moest dus mensen kiezen voor haar nieuwe Kamp Noord. Eva maakt ook onderdeel uit van haar nieuwe team. En laat deze twee nou net geen goed verleden met elkaar hebben… Chelsey stond in de eerste aflevering voor de keuze om Eva uit de expeditie te sturen. Eva is dit nog altijd niet vergeten. Ik houd alvast mijn hart vast voor Chelsey…

Naast immuniteit stond er ook nog een andere prijs op het spel, namelijk verse groenten. Beide teams gingen vrijwel gelijk op, maar uiteindelijk wint het vernieuwde Kamp Zuid de proef. Dit betekent dus dat Kamp Noord naar de gevreesde Eilandraad moet.

Hoewel Eva nu weer onderdeel is van een nieuw team ligt ze nog steeds niet lekker in het team. Jaimie heeft vorige keer de groep aangesproken en Eva leek haar dus in vertrouwen te nemen. Maar sinds Jaimie en Chelsey herenigd zijn lijkt ze Eva te vergeten zijn. Eva lucht haar hart bij Krista en neemt haar in vertrouwen. Zo vertelt ze haar ook over de immuniteitsmunt die Eva heeft gevonden op afvallerseiland. Eva neemt het nog steeds persoonlijk op dat Chelsey haar destijds heeft weggestuurd. Ze is uit op wraak. Het belooft dus een spannende Eilandraad te worden.

Eva zorgt voordat de stemmen bekend worden gemaakt voor een grote verrassing op de Eilandraad. Eva zet haar immuniteitsmunt in en al de stemmen op Eva komen te vervallen. Floris en Chelsey hebben beide een stem en moeten dus ter plekke duelleren. Floris wint het duel en Chelsey moet naar afvallerseiland. Tja, karma is a bitch! Eva heeft Chelsey een koekje van eigen deeg gegeven..

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!