De Kijkersraad: Frustraties lopen hoog op bij Maxim
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Frustraties lopen hoog op bij Maxim

Geschreven door Madhvi Arjun Laatste update:

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

In aflevering acht was het tijd voor alweer de laatste immuniteitsproef. De deelnemers ruiken de samensmelting al. Maar tot het zo ver is, moeten beide Kampen de laatste immuniteitsproef doorstaan.

Lukt het Kamp Noord dit keer wel om Kamp Zuid te verslaan en de eer te redden? Nee, ook dit keer weten ze helaas niet te winnen. Het is ongelooflijk maar Kamp Zuid wint ook de laatste immuniteitsproef. Waar gaat het dan toch steeds mis voor Noord?

Communicatie, communicatie en nog eens communicatie… Maxim werd aangewezen als leider, maar vervolgens luisterde niemand van zijn teamgenoten naar hem. Tja, dan heeft het ook geen zin om een leider aan te stellen. Dan is het meer dan logisch dat je opnieuw een proef verliest. Want in tegenstelling tot Noord verloopt alles soepel bij Zuid. Kamp Zuid weet goed met elkaar te communiceren en luisteren ook naar elkaar. Dit blijkt maar weer essentieel te zijn voor een goed resultaat.

Dit betekent dus voor Kamp Noord dat het tijd is voor de zoveelste Eilandraad. De frustraties lopen hoog op binnen Kamp Noord, maar vooral bij Maxim. Hij laat zichzelf gaan en vloekt er op los na de zoveelste domper. Ik kan zijn frustratie wel begrijpen, maar zo tekeer gaan is niet echt slim naar mijn mening. Zeker niet met een gevreesde Eilandraad op het oog.

De dames van Kamp Noord hebben al een voorgevoel dat het tussen hen zal gaan. De mannen zijn namelijk echt De Drie Musketiers. Krista is vooral bang, omdat Jaimie goed overweg kan met de mannen. Aan de andere kant heeft Krista een echte Robinson uitstraling. Het zal dus nog spannend worden. Uiteindelijk wordt Jaimie weggestemd en vertrekt zij met een brief naar afvallerseiland waar ze Eva en Mark zal aantreffen.

Ondertussen is er op Kamp Zuid ook sprake van een grote domper. Armand voelt zich niet goed en er komt een medisch team aan op het eiland. Na onderzoek blijkt dat het avontuur hier helaas op moet houden voor Armand hij heeft te veel van zichzelf gegeven. Zoveel, dat hij er nu de dupe van is... Heel zuur voor hem! Dit is de tweede deelnemer dit seizoen, die om medische redenen de Expeditie moet verlaten. Naast Armand moest Slaby de Expeditie ook al verlaten wegens medische omstandigheden.. Ik hoop dat Armand goed hersteld is!

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!