De Kijkersraad: Vloek staat deelnemer in de weg tijdens de finale
Bron: RTL/Shotbysud

De Kijkersraad: Vloek staat deelnemer in de weg tijdens de finale

Geschreven door Madhvi Arjun Laatste update:

Elke dinsdag laat Madhvi haar licht schijnen op Expeditie Robinson.

Het moment waar iedereen naar heeft uitgekeken, was eindelijk daar: de finale! De finale uitzending was weer een typische uitzending met het napraten vanuit de studio. Ik denk dat mensen het kunnen beamen dat het vervelend is dat ze de proef, waar iedereen naar heeft uitgekeken, onderbreken door scenes vanuit de studio.

Wat mij betreft mogen ze de proef voortaan eerst uitzenden en daarna overschakelen naar de studio. Bovendien is het ook jammer dat sommige deelnemers niet eens aan het woord komen. Maar goed het was dus eindelijk zover.. Guido, Willem en Ilse streden tegen elkaar om de titel Robinson 2023.

Voorsprong

Willem en Ilse liepen vooral aan het begin van de proef een achterstand op. Terwijl Guido echt als een speer ging en zo een flinke voorsprong had. Het leek er lang op dat niemand Guido meer kon stoppen, aangezien hij al bij het laatste onderdeel was en nog maar een target moest raken om zichzelf Robinson 2023 te kunnen noemen. Maar Willem maakte zijn achterstand meer dan goed en opeens stond het 2-2.

Guido lijkt er met de winst van door te gaan, maar hij raakt de laatste target net iets te zacht.. Zoals Willem zegt kruipt hij door de oog van de naald. Guido is al vaker net aan tweede geworden, het zal toch niet dat hem dit juist nu weer overkomt?

Ondertussen loopt Ilse nog ver achter op de twee mannen. Eerlijk gezegd had ik dit ook wel zien aankomen. Plotseling richt Willem op zijn laatste target en hij schiet raak! Willem mag zich officieel Robinson 2023 noemen. Gefeliciteerd Willem, in mijn ogen heb je de winst meer dan verdiend!

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!