Echtelijke post: Hand in hand, kameraden
Bron: RTL

Echtelijke post: Hand in hand, kameraden

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Lieve J & J,

Geen bla bla, geen poppenkast, gewoon een super leuk doodnormaal stel. Dat is mijn eerste indruk van jullie. Een goedlachse bruid en een in mijn ogen een beetje verlegen bruidegom die zich niet zo goed raad weet met de situatie en gemakshalve even zijn moeder bijna omver loopt bij juwelier Siebels.

Ik zie je aankomen bij de juwelier met je moeder en met je dochter en ik moet even terug luisteren of ik echt het woord ‘dochter’ hoor. Ik dacht toch écht dat je je jongere zusje mee had genomen. 35 jaar ben je en dan een ‘puber dochter’ schat ik zo. Dat moet vast leuk zijn om zo’n jonge vader te hebben!

Maar de film ‘Titanic’ aan je aanstaande te geven? Mmmm, ik weet niet wat ik daarvan moet zeggen. Die heeft iedereen toch wel al minstens 36 keer gezien. Het ‘bucket list' boek van Jersey daarentegen vind ik wel super leuk! Denk dat ik hem ook nog maar even aan ga schaffen.

In een práchtige trouwjurk, met héél veel knoopjes (ja daar gaat Jeffrey zijn handen nog vol aan krijgen) begroet je je 2 knappe jongens in een (verrassend) blauw pak. Heerlijke knaapjes die twee!

Voor de verandering zie ik gelukkig een trouwpak in een andere kleur. Ook je vader is gelukkig niet in het blauw. Die kleur heb ik nu wel genoeg gezien. Hij heeft absoluut geen vertrouwen in het experiment en gelooft er ook niet in. Hij heeft er niets mee en hij is meer van het eerst daten. Maar wat jij in je hoofd hebt, dat heb je niet in je kont! Zijn eerlijkheid siert hem.

Jouw zoon is van net zoveel woorden als jij Jeffrey. ‘Ja’ is het meest gebruikte woord. Je dochter is wat uitbundiger en reageert met een ‘ja hoor’ als Carlo vraagt of zij je aanstaande wil ontmoeten. Gelukkig ontdooit ze snel als ze hoort dat Jerney wel van shoppen houdt.

Je valt goed in de smaak bij de moeder van Jeffrey en ook bij zijn kinderen gelukkig. Andersom lijkt die klik er ook te zijn. Jouw zoontje Kyan weet het al zeker dat het goed zit. Hij heeft goed gekeken naar je ogen Jeffrey. Heerlijk kind! 

Als de zoontjes van Jerney kennis met je maken, wil Raylen weten of U (goed opgevoed!) op een sport zit en als Kyan hoort dat jij op voetbal zit en voor Feyenoord bent, kan het niet meer stuk. Met een rrrrollende ‘R’ zegt hij dolenthousiast dat hij drrrrrrie Feyenoord sjaals heeft en een Feyenoord shirt en ja hoor...daar is ie dan het Feyenoord clublied. Hier check ik even uit, maar wat héb jij leuke kinderen Jerney!

De zenuwen spatten er van af als jij daar zo alleen staat te wachten op je bruid. Dat móet ook echt wel zenuwslopend zijn, zo alleen binnenkomen in een volle zaal waarvan de helft van de mensen onbekenden zijn. Tot zover komen we in deze aflevering.

In het voorstukje van de volgende aflevering zie ik een sprankelend stel tegenover de BABS staan. Een doorsnee stel waar je eigenlijk van te voren voor de verandering niet echt een ‘oordeel’ over kunt vellen en dat doe ik dan ook niet. De tijd zal ons laten zien of dit een ‘match made in heaven’ is. Ik ben wél benieuwd of er nog ergens duveltjes uit een doosje komen.

Ik wens jullie een fantastisch leven samen!

Liefdevolle groet,

Sonja

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!