Echtelijke post: Hoe omschrijf je de bruid? Gewoon PRIMA!
Bron: RTL

Echtelijke post: Hoe omschrijf je de bruid? Gewoon PRIMA!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

Lieve Suzanne en Bastiaan,

Mijn eerste indruk is ‘gewoon en een beetje burgerlijk’ maar soms is een eerste indruk niet de juiste. Jullie hebben alle twee niet al te veel relatie ervaring (ik zeg het even voorzichtig) maar juist dán kan het allemaal best wild en spannend worden.

Al moet ik wel zeggen dat Bastiaan heel erg veel knoopjes moet openen bij je Suzanne, want je zit tot aan je oren dichtgeknoopt in je bloesje als je aankomt op de zogenaamde laatste testdag. Alhoewel als ik beter kijk zie ik dat er helemaal geen knoopjes in dat witte bloesje zitten. Het zijn roesjes, overal roesjes. Hoe krijg je dat uit?

Ik denk dat de matchmakers een goede combi hebben gemaakt en ik probeer me niet te focussen op je kledingstijl Suzanne, want die is (gelukkig) bij iedereen anders. Wat ik heel bijzonder vind, is dat je je trouwjurk jaren geleden al hebt uitgezocht en daar ook een foto van hebt bewaard. Hoe lief is dat!

Jouw trouwjurk lijkt echt verdacht veel op de mijne ruim 36 jaar geleden en die van mij was geen garantie voor de toekomst. Het lijken wel aandelen. Ik hoop dat de jouwe je heel veel geluk brengt, want zelfs na al die jaren vind ik dit nog steeds een ge-wel-dig model, zonder poespas en franje. Ik ben wel blij dat je die eerste trouwjurk niet hebt uitgekozen met dat korte tennisrokje wat er onderuit kwam. Die was, nou ja, gewoon niet gewoon genoeg.

Je vraagt aan je broer Vincent welke man bij jullie past. Wacht even... krijgt Bastiaan je broer op de koop toe? Alhoewel ik denk dat jullie gewoon een hele goed band hebben. Jullie lijken in ieder geval behóórlijk op elkaar.

Bastiaan ik denk dat jij met een vrouw gaat trouwen die wel weet wat ze wil en haar mannetje wel staat. Je cadeau voor haar, het bestek met de ingegraveerde trouwdatum vind ik super origineel en Suzanne kan het écht waarderen. Je hebt je verdiept in de bloemen en de betekenis daarvan. Of zou dit door het programma zijn voorgekauwd? Ook het doosje met rozenblaadjes met het luchtje van Suzanne vind ik TOP! Als jullie zo origineel blijven, zou er nog wel eens een aapje uit mouw kunnen komen. Iets met ‘stille wateren’.

Dan is daar eindelijk de grote dag voor jullie. Met een beetje alcohol achter je kiezen en met de nodige verbeeldingskracht staat de look-a-like van Winston Gerschtanowitz voor je neus Suzanne. Ik heb even goed gegoogled en ik vermoed dat er wel een hele fles wijn voor nodig is, maar goed, met Bastiaan is ook helemaal niets mis toch? Je grote ogen doen vermoeden dat het wel goed zit, al vermoed ik dat jij de kater in het begin wel even uit de boom kijkt.

Als je slim bent Bastiaan, vertel je Suzanne over Chantal die je op Tinder hebt leren kennen. Niet meteen hoor, even wachten totdat jullie op vakantie zijn of zo! Ik heb bij jullie medekandidaten Anneke en Dirk gezien hoe snel het een fiasco kan worden! 

Volgens mij is je zus een beetje zenuwachtig Bastiaan, als ze kennismaakt met Suzanne. Verder dan ‘prima’ komt ze niet en ik moet meteen denken aan Olof van B&B Vol Liefde. Gewoon prima, niets mis mee toch? Laat maar schuiven die man. Hij heeft de Tik Tok wereld inmiddels veroverd en zijn pensioen veilig gesteld!

In ‘belasting-enveloppen-blauw’ loop jij richting BABS en ik vind je leuk Bastiaan! Je aanstaande heeft er ook zin in en haar ogen lijken boekdelen te spreken. Je stemmetje schiet lichtelijk omhoog Suzanne en BABS Pim heeft zijn outfit aangepast op jou Bastiaan.

Mijn eerste indruk is goed en ik kan niet wachten om kennis te maken met je humor Suzanne, die volgens je familie moeilijk te begrijpen is. Ook bij het ‘bot uit de hoek’ komen heb ik nú nog geen beeld maar we gaan er ongetwijfeld nog kennis mee maken.

Ik glij nog even bijna van mijn stoel als jij begint aan je trouwgeloften Bastiaan. Hoe verzín je het om A4tje vol te stoppen met stof en dat er uit te blazen. Je geloften liggen al een aantal jaren op zolder. Hóe origineel is dat. Super tof!

Ik wens jullie een fantastisch liefdevol leven samen en ik wacht in spanning af hoe het zich verder gaat ontwikkelen. Vermoedelijk stuur ik nog wel een briefje jullie kant op de komende weken.

Liefdevolle groet,

Sonja

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!