Echtelijke post: Uit de grond van mijn hart hou ik van jou!!!
Bron: RTL

Echtelijke post: Uit de grond van mijn hart hou ik van jou!!!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Lieve Jeffrey en Jerney

Nu jouw poes niet meer bang is voor Jeffrey en zelfs het samenwonen met de poes goed gaat, wordt het tijd om spijkers met koppen te slaan. Voor mij zijn jullie voor nu het enige stel waarvan ik nog enige hoop van slagen heb. Met al jullie positieve ervaringen is de eer tijdens de koppels-week aan jullie om een brief te schrijven aan Kim en David en dát gaat jullie alles behalve gemakkelijk af!

Uiteindelijk komt het toch uit de pen maar eerst mogen jullie de brief van Jeppe en Jantine gaan voorlezen. Jeppe vraagt zich af of de liefde er wel afspat bij jullie. Jeppe denkt, omdat hij zo klef is, dat jullie dat ook maar moeten zijn. Puntje van kritiek vindt Jeppe dat wel en Jeppe heeft daarmee een teer punt geraakt.

Jij schiet helemaal vol Jerney en jij kunt het alleen maar eens zijn met Jeppe en Jantine, de andere 2 J’s. Ook jij mist die affectie in het openbaar en je ziet dat Jeffrey het érg goed doet in de groep, maar jij bent er óók nog! Jij Jeffrey hebt daar een andere mening over, want jullie hebben nog álle tijd om elkaar af te lebberen. Ik hoop het maar!

De brief aan Kim en David hebben jullie netjes verwoord. Dat stukje vriendschap en dat luisterende oor wat jullie ze aanbieden wordt duidelijk gewaardeerd. Ik denk dat Kim en David met name jouw schouder nog wel eens gaan gebruiken Jerney om uit te huilen. Ik vind je zo'n heerlijk 'moederkloek' typje, en dat bedoel ik oprecht positief. Je hebt een enorme hoog aaibaarheidsgehalte. 

Het afscheid van de groep is emotioneel en ik heb het idee dat er goede vriendschappen gesmeed zijn. Het zit hem vast in de voorletter ‘J’ want jullie gaan lekker...toch? En dat gaat voor Jantine en Jeppe ook op!

Dan is het tijd voor het eindgesprek en het experiment heeft jou alleen maar LIEFDE gebracht Jerney. Laat dat nou de reden zijn geweest dat jullie je samen hebben aangemeld. De terughoudendheid van die ‘8’ van het cijfer voor je huwelijk en de ‘9,5’ van Jerney heeft jou de ogen écht geopend Jeffrey.

Je valkuil van het niet kunnen praten is verleden tijd Jeffrey, althans dat zég je. Volgens mij spreken jullie alles naar elkaar uit behalve die 4 woorden die zo moeilijk zijn om uit te spreken. Jullie staan wéér tegenover elkaar om elkaar te vertellen of en hoe jullie met elkaar verder willen. Gaat dit nog een verrassing worden? NO WAY!!!!! Jullie blijven getrouwd. 

Eindelijk is het hoge woord eruit Jerney, je durft het te zeggen ‘IK - HOU - VAN - JOU’. Ook Jeffrey spreekt de woorden uit die mensen veel te weinig tegen elkaar zeggen. Ik word hélemaal blij van jullie en ik hoop dat de roddels op de socials alleen maar roddels zijn Jeffrey. 

Ik wens jullie onwijs veel geluk samen. Wees lief voor elkaar en dan komt alles goed! Waar zijn mijn tissues???

Liefdevolle groet,

Sonja

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!