SLAM! herdenkt de dood van dj Avicii
Bron: 538

SLAM! herdenkt de dood van dj Avicii

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SLAM! herdenkt vandaag de dood van de Zweedse dj Avicii (Tim Bergling). Vijf jaar geleden beroofde de dj zichzelf van het leven in Moman. Avicii was met meer dan twintig hits in ongeveer acht jaar tijd een van de meeste succesvolle dj's van afgelopen decennium.

SLAM! eert vandaag de hele dag de dj tot vanavond 22:00 uur. Gedurende de hele dag worden zijn grootste hits als ‘Wake Me Up’ en ‘The Nights’ gedraaid. Daarnaast spreken bekende dj’s als Tiësto, Lucas & Steve en Laidback Luke over hun band met Tim en wat zijn muziek voor hen betekend heeft.

Martijn La Grouw, dj bij SLAM! over het overlijden van de Zweed: ”Veel van zijn tracks zijn zó iconisch, dat het zonde is dat we nooit zullen weten wat voor muziek hij nu gemaakt zou hebben. Zijn muziek en persoonlijkheid mogen niet vergeten worden en daarom zullen wij tijdens de ochtendshow op donderdag 20 april aftrappen met zijn beste hits en diepgaande interviews. Want als een grootheid als Armin van Buuren je vergelijkt met Mozart, dan ben je wel van een andere orde.”