Mattie Valk en Marieke Elsinga ook de komende jaren te horen op Qmusic
Bron: Qmusic

Mattie Valk en Marieke Elsinga ook de komende jaren te horen op Qmusic

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben hun contract bij Qmusic verlengd. Ze blijven ook de komende jaren te horen met de ochtendshow Mattie & Marieke. Ze hebben een meerjarencontract getekent bij zender, waar ze al vijf jaar lang te horen zijn in de ochtend.

Aanstaande maandag zijn ze terug op de radio. Mattie en Marieke worden om 06:00 uur afzonderlijk van elkaar ergens in Nederland gedropt. Ze weten allebei niet waar ze zijn, maar moeten wel zo snel mogelijk terug zien te komen in de studio, zonder navigatie of geld, maar mét de hulp van luisteraars.

Mattie vertelt: "Vijf jaar is voorbij gevlogen! We hebben veel overeenkomsten en ook minstens zoveel verschillen. We zijn allebei bij ooit Qmusic begonnen en lachen ontzettend met elkaar, maar denken over sommige dingen heel verschillend. Ik denk dat dat onze kracht is. "

Marieke vult aan: "Dat de klik er vanaf het begin was, was duidelijk, maar je moet ook groeien in wat je doet op de radio. Vijf jaar later heb ik het gevoel dat we allebei en samen heel erg gegroeid zijn. En de klik is er nog steeds. Dus dit gaan we met veel plezier nog jaren doen!"