Lisa Loeb presenteert Nederlandse versie van FBoy Island
Bron: Linda Stulic / HBO Max

Lisa Loeb presenteert Nederlandse versie van FBoy Island

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Lisa Loeb gaat de Nederlandse versie van de serie FBoy Island Nederland presenteren bij HBO Max. “Ik ben ontzettend vereerd en trots dat ik de Nederlandse versie van FBoy Island mag presenteren voor HBO Max. Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames!”

De serie volgt drie vrouwen die naar een tropisch eiland afreizen. Ze worden daar vergezeld door 16 mannen. Waarvan er 8 op zoek zijn naar de liefde en 8 mannen die er alles aan doen om te strijden voor een geldpot. In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de vrouwen samen door de datingpool in de hoop de ware liefde te vinden.

Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? FBoy Island is een programma met een knipoog naar het dating genre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt als: kunnen FBoys echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste?