Yolanda Hadid in jury Hollands Next Top Model
Bron: Pixabay

Yolanda Hadid in jury Hollands Next Top Model

Geschreven door Pieter Jongsma

Yolanda Hadid is te zien in het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model. Het voormalig topmodel én moeder van Gigi en Bella Hadid neemt plaatst als de jurydesk. Loiza en Yolanda vormen met ieder hun eigen expertise de perfecte toevoeging aan het wereldwijd succesvolle topmodel format.

De kijker kan zich dit seizoen opmaken voor een vernieuwde versie van het alom bekende modellenprogramma. De modewereld is volop in verandering en HNTM verandert dit seizoen mee. Steeds meer diversiteit is zichtbaar, in zowel de fashionbladen als op de catwalk.

Yolanda Hadid kent de kneepjes van het vak, woont inmiddels al jaren in de Verenigde Staten en heeft haar beroemde dochters naar de top van de fashionindustrie weten te brengen. “Het is een droom om voor een nieuw seizoen van HNTM terug te keren naar Nederland. Ik ben blij om mijn ervaring uit mijn inmiddels 40-jarige carrière in de mode-industrie te mogen delen met de volgende generatie. Ik heb echt heel veel zin om het nieuwe topmodel te vinden.”

Hollands Next Top Model is vanaf najaar 2022 exclusief te zien bij Videoland.