Guillaume Philibert Chin en Philippe Vogelenzang maken HNTM-jury compleet
Bron: RTL

Guillaume Philibert Chin en Philippe Vogelenzang maken HNTM-jury compleet

Geschreven door Pieter Jongsma

Fashion-ondernemer Guillaume Philibert Chin en topfotograaf Philippe Vogelenzang maken de jury van Hollands Next Top Model compleet. Ze zijn te zien in de jury naast voormalig topmodel Yolanda Hadid. Na drie jaar afwezigheid keert het modeprogramma terug bij Videoland.

De afgelopen jaren werd het programma vooral uitgezonden op televisie maar daar wist het maar weinig kijkers te scoren. RTL besloot daarop het programma een make-over te geven. Zo is presentatrice Anna Nooshin vervangen door Loiza Lamers en is de jury compleet vernieuwd. Daarnaast is het programma alleen maar te volgen via Videoland.

De modewereld is aan het veranderen en ‘HNTM’ verandert dit seizoen mee. Het huidige modebeeld kenmerkt zich door steeds meer diversiteit, in zowel de fashion magazines, grote campagnes als op de internationale runways. Voor dit nieuwe seizoen zijn dertien talenten geselecteerd die een representatie zijn van die veranderingen.

Iedere week moeten zij bewijzen alles in huis te hebben om het ver te kunnen schoppen in de mode-scene. Ze gaan samenwerken met de beste fotografen van Nederland en maken kennis met de grootste namen uit de fashionwereld. Slechts één van hen gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde titel.

Hollands Next Top Model is vanaf maandag 5 september wekelijks te zien bij Videoland.